Prata säkerhet med oss

Inuit är WithSecures utvalda distributör i Sverige och vi samarbetar för att ge våra kunder och partners bästa möjliga stöd.

Oavsett om du har en säkerhetsutmaning, vill se över ert nuvarande skydd, vill ha en genomgång av någon av våra lösningar eller vill bli partner till oss så finns vi nära till hands.

Kontakta oss via formuläret nedan, withsecure@inuit.se eller 08-753 05 10.

Om WithSecure

WithSecure minskar klyftan mellan upptäckt av säkerhetsrisker och motåtgärder med hjälp av den oöverträffade intelligensen som finns hos hundratals av branschens främsta konsulter, miljontals enheter som kör deras prisbelönta programvara och innovationer inom artificiell intelligens. Världens största banker, flygbolag och företag litar på WithSecure för att hjälpa dem bekämpa världens mest avancerade hot.

Om Inuit

Inuit är en distributör specialiserad på lösningar för drift och säkerhet för IT-system. Huvudfokus för verksamheten är att skapa kundnytta genom ökad produktivitet och säkra IT-plattformar hos våra kunder och partners. Lösningarna spänner över områden såsom ITSM-helpdesk, ärendehantering, hantering av klienter och mobila enheter, nätverks- och serverövervakning, molntjänster, IT-säkerhet, IT analytics, Identity Aceess Management och lösningar för tjänsteleverantörer (MSP).

Ända sedan starten har Inuit handlat om att göra människors vardag enklare, effektivare och säkrare. I mer än 20 år har vi hjälpt organisationer på den nordiska marknaden med lösningar och upplevelser som ger konkret kundnytta, snarare än bara produkter.

För vi vill att våra kunder ska få ut mesta möjliga av oss och de lösningar vi levererar, och att de ska känna en trygghet i att de får det som passar dem allra bäst.

Exklusive lösningar från utvalda tillverkare

Vår kunder och partners önskemål och frågeställningar är viktiga för våra prioriteringar. Av samma anledning har vi en tight relation till våra leverantörer. Långsiktiga relationer är av stor vikt för oss oavsett om det gäller kunder, partners och leverantörer.

Missa inget på bloggen

Prenumera på veckovisa uppdateringar om cybersäkerhetsläget samt tips & tricks och nyheter från WithSecure.

Prenumerera på bloggen